Aktiviteter / Patchwork

Aktiviteter

Centeret udbyder en lang række af aktiviteter.

Der er hvert år den første mandag i september tilmeldingsdag. Det er her brugerne tilmelder sig til de forskellige hold og aktiviteter.

Hvis brugerne ønsker en aktivitet som ikke er på listen, så søges det oprettet hvis der kan skaffes tilslutning og evt. instruktør til det.

De nuværende hold er udtryk for ønsket om at arbejde med undervisning, men også kreativitet og underholdning er der interesse for.

Patchwork

Der er rigtig mange der arbejder med Patchwork. Det er der hjemme privat eller sammen med en veninde eller naboen, eller måske "sammen" med en Facebookven.
Hvad er det?
Ja det handler om at man har en hel masse stofrester, måske fra syningen af en karnevalsdragt, og der er for lidt til at der kan blive til en bluse eller nederdel. Så kan det bruges til Patchwork.
Måske er det en misforståelse, for når man søger på ordet på nettet, så dukker der en hel verden op med butikker der sælger "alt til Patchwork", stoffer, mønstre, symaskiner osv. Og her troede jeg lige at jeg vidste besked: 
Hvorom er, så kan man også gå til Patchwork i Aktivitetscenteret. Det har hidtil været programsat til 2 gange om måneden i lige uger om onsdagen. Se programmet. 
Det er fantastisk flotte ting der bliver kreeret af de flittige hænder. Og ja, jeg er sikker på at de har det rigtig hyggeligt når de sidder der med nål og tråd, lapper og mønstre.
 
 
håndtaske en kinesisk familie i sne
Det slåes fast at Patchwork syes i hånden.
En gang om året er holdet på besøg hos Annes Patckwork i Sigerslev Øster. En hyggedag hvor der laves indkøb, men skal også smage på Annes boller og kaffe. 
en lagkageskjuler,?  
Tilbage tll aktiviteter

Billedsiden

Er det måske for begyndere?
 
 
Her noget der er inspireret af geometri
 
 
En geografilærer der ikke kan
slippe jobet i sin fritid 
 
 
Webmaster Tage Hessellund  | Tlf.: Mobil 2562 2916