Aktiviteter / IT. begyndere og let øvede

Aktiviteter

Centeret udbyder en lang række af aktiviteter.

Der er hvert år den første mandag i september tilmeldingsdag. Det er her brugerne tilmelder sig til de forskellige hold og aktiviteter.

Hvis brugerne ønsker en aktivitet som ikke er på listen, så søges det oprettet hvis der kan skaffes tilslutning og evt. instruktør til det.

De nuværende hold er udtryk for ønsket om at arbejde med undervisning, men også kreativitet og underholdning er der interesse for.

IT for begyndere og let øvede

Der er fortsat behov for at støtte og udbygge kursisternes færdigheder i forbindelse med betjening af PC og bærbar samt tablets og også smartphone.

Der kører pt. tre hold under denne overskrift. 

Det ene, "IT for let øvede" med Britha som instruktør, fokuserer mest på layout i Word, men også emner som e-boks, mail etc. efter ønske.

De to andre hold, der har hhv. Ole og Tage som instruktør, arbejder efter en mere "løs" plan og satser meget på at være problemløsende, og ikke et specifikt program.

Tages hold skrumpede her i efteråret ind så vi valgte at nedlægge det, men nu ser det ud til at genopstå som et Excel-hold. Det starter efter nytår med hovedvægten på netop dette program, EXCEL. Det bliver om mandagen kl. 13 - 15.

Der er ikke så mange deltagere pr. hold. Det giver så til gengæld større mulighed for at alle kan få bedre kontakt med instruktøren. 

Når der kommer nye kursister til, så finder vi ud af om der er basis for at oprette et hold med "Nybegyndere" eller de kan indgå i et eksisterende hold.

Lokalet er udstyret med 9 PC-arbejdspladser (stationære) med alle relevante programmer.

Det er efterhånden mest almideligt at man medbringer sin egen bærbare computer og arbejder på den.

Tilbage til "Aktiviteter"

Billedsiden 

 
 
 
 
 
 
 
 
Webmaster Tage Hessellund  | Tlf.: Mobil 2562 2916