Aktiviteter / Slægtsforskning

Aktiviteter

Centeret udbyder en lang række af aktiviteter.

Der er hvert år den første mandag i september tilmeldingsdag. Det er her brugerne tilmelder sig til de forskellige hold og aktiviteter.

Hvis brugerne ønsker en aktivitet som ikke er på listen, så søges det oprettet hvis der kan skaffes tilslutning og evt. instruktør til det.

De nuværende hold er udtryk for ønsket om at arbejde med undervisning, men også kreativitet og underholdning er der interesse for.

Slægtsforskning

Hvordan ser dit stamtræ ud?
Kan du føre dine aner tilbage til Gorm den Gamle?

Skævinge Aktivitetscenter tager til efteråret hul på en ny aktivitet, idet der tilbydes bistand til at arbejde med slægtsforskning.
Aktivitetscenteret har fået kontakt med en kompetent vejleder, Jørgen Petersen, der allerede har arbejdet med dette i mange år og ved meget om emnet.
Det forudsættes at kursisterne allerede er ”PC-brugere” og altså ikke har behov for undervisning i at betjene computeren. Det anbefales at kursisterne har deres egen bærbare PC med til undervisningen.
Der er indskrivning til kurset i Aktivitetscenteret den 2. september kl. 14.00.

Det er planen at man mødes til kurset hver 2. og 4. onsdag eftermiddag kl. 13 - 15, og at instruktøren er tilstede med bistand/undervisning den 2. onsdag i hver måned. Det er altså meningen at man arbejder selvstændigt i gruppen og hjælper hinanden, og en gang om måneden får hjælp til de problemer man er stødt ind i.
 

Billedsiden 

 
 
Webmaster Tage Hessellund  | Tlf.: Mobil 2562 2916