Aktiviteter / Blomsterbinding og dekoration

Aktiviteter

Centeret udbyder en lang række af aktiviteter.

Der er hvert år den første mandag i september tilmeldingsdag. Det er her brugerne tilmelder sig til de forskellige hold og aktiviteter.

Hvis brugerne ønsker en aktivitet som ikke er på listen, så søges det oprettet hvis der kan skaffes tilslutning og evt. instruktør til det.

De nuværende hold er udtryk for ønsket om at arbejde med undervisning, men også kreativitet og underholdning er der interesse for.

Blomsterbinding og Dekoration

Blomsterbinding og dekoration er meget populæret. Her får man virkelig mulighed for at udfolde sine kreativite. De grønne fingre tryller med materialerne og skaber de mest fantastiske dekorationer, buketter og borddækninger. Alt efter årstiden er det juledekorationer, påsketing, kranse, buketter o.m.a.
 
Kursisterne medbringer selv de materialer de skal bruge, så der er lidt hjemmearbejde forbundet med at forberede sig med hensyn til at samle grene og blomster i skov og grøftekant eller på tur i egen have.
 
Hvor meget skal der med og hvilke værktøjer skal der bruges. En saks, ja, men der er nok også andre kneb for at få de flotte kreationer til at stå som ønsket.Nogle af forbrugsmaterialerne kan købes af Anna.
Kursus er onsdage, en gang om måneden, kl. 13 - 16 og med en kaffepause midtvejs.
 
 

Billedsiden

 
 
 
Webmaster Tage Hessellund  | Tlf.: Mobil 2562 2916